Straks utsolgt!

Fra Stifestivalen i Skibotn i 2015. Foto: Kjertil M. Samuelsen.
Fra Stifestivalen i Skibotn i 2015. Foto: Kjertil M. Samuelsen.

Skibotn Stifestival er straks utsolgt.


– For første gang er den lille festivalen i Skibotn utsolgt før festivalstart – og det med 20 billetter mer i år enn i fjor, og det hele 22 dager før festivalen. Etternølere må slå til nå, hvis de ikke vil gå glipp av en trivelig festival som i år satser mer en noen gang, skriver Trine Lise S Helgerud i styret i festivalen i ei pressemelding, og føyer til:

– I år har vi lagt ut 100 billetter for salg. I fjor var det 80 billetter, og antall deltakere har økt hvert år. Det er femte året festivalen arrangeres.

Den forrige lederen, Kristian Bårdsen Løwe, som starta opp festivalen i 2012, annonserte på forrige festival at han skulle flytte heim til Larvik, og spurte om noen ville overta.

Elisabeth Bjerke Råstad og Trine Lise S. Helgerud tok opp tråden, og fikk med Simon Clements og Jonas Thoresen på laget.

– Vi jobber også sammen med Samuel Geiseler som driver Tromsø enduro. Han jobber med å utvikle konkurransen på lørdagen, sier Trine.

Ifølge Trine  bor hele styret i Tromsø, men  alle er store fans av Skibotn og syklinga der.

– Vi samarbeider også med så mange lokale bedrifter som vi kan. Festivalen foregår på Strandbu camping, lørdagsfesten holdes på Broen Pub, bandet Resirkulert fra Storfjord skal spille. Vi sponses av Joker og Statoil. Vi samarbeider med Visit Lyngenfjord om booking av billetter og promotering. Tromsø ski og sykkel sponser med ressurser og premier. I tillegg til flere sponsorer, skriver hun.

– Det er viktig for oss å jobbe med det lokale når vi kommer og får leke oss i Skibotns omgivelser ei heil helg. Festivalen er intim og sosial, og selv om vi har vokst, skal vi ikke bli kommersielle. Noe av det beste med festivalen er det intime, personlige og tette miljøet mellom deltakerne, og festivalen og bygda. Det skal vi fortsette med, sier Trine Lise S. Helgerud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *