Vil arrangere barnesykkelløp

Arkivfoto.

Sykkelgruppa i Skibotn Idrettslag har fått forespørsel fra Tour of Norway for kids  om å arrangere et barnesykkelløp i Skibotn sentrum.


Løpet skal ifølge planen arrangeres 11. juli, med starttid fra klokka 1800 til klokka 1900.

Starten er på framsiden av Jokerbutikken i Skibotn. Derfra går løypa inn i  Stormyra boligfeltet en runde før den returnerer tilbake til framsida av Jokerbutikken.

Løypa er 600 meter lang.  Arrangementet vil starte med opprigging cirka  klokka 1400. Gjennomføring og nedrigging er ferdig cirka  klokka 2000
Det er også tatt høyde for å måtte gjennomføre arrangementet med smitteverstiltak, heter det i søknaden fra sykkelgruppa.

Det vil bli satt opp skilt med tekst Sykkelritt. Skiltene blir satt opp på midlertidige stolper og vil være oppe i 8-9 timer. Det vil bli satt opp trafikkvakter der det er nødvendig. Veivaktene vil i samarbeid med det lokale lensmannskontor også få opplæring i henhold til de kompetansekrav som stilles.
Det er også søkt om generell tillatelse fra grunneiere og Storfjord kommune som er berørte av arrangementet, samt tillatelse fra Lyngen lensmannskontor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.