Tre ungdommer fra Storfjord med på UKM-festivalen i år!

F.v.: Julia Sofie Sørum Bjørklund (19 år), Lilli-Anne Moldstad (19 år) og John-Aage Hamnvik (17 år)

I år går UKM-festivalen av stabelen for 32. gang. Det er hele tre ungdommer fra Storfjord med på festivalen i år: Julia Sofie Sørum Bjørklund (19 år), Lilli-Anne Moldstad (19 år) og John-Aage Hamnvik (17 år). De er alle med i festivalens egen nettredaksjon UKM Media og er alle gjengangere med ulik fartstid i UKM-systemet. 

UKM – Ung Kultur Møtes er et større offentlig kulturtiltak for ungdom som siden 1987 har vært et samlingspunkt for kulturinteresserte ungdommer mellom 13 og 20 år.

UKM har de siste tiårene vært med på å bygge opp det norske kulturlivet, og flere kjente personligheter, som Karpe, Tone Damli og Astrid S, startet sin karriere på UKM-scenen. I dag er UKM-festivalen Norges største ungdomsfestival av, med og for ungdom. Festivalen arrangeres i år i Stjørdal mellom 24. og 28. juni. Godt over 400 ungdommer fra hele landet vil her få mulighet til å vise fram det det brenner for, i tillegg til å delta på mange spennende arrangementer i regi av UKM. 


Julia har deltatt på UKM i hele ni år med alt fra dans, musikk og teater til kunst og media. De siste to årene har hun vært med på landsfestivalen gjennom UKM Media. Julia er en hyppig tekstforfatter og sitter derfor i nettredaksjonen som journalist. 
En annen tekstforfatter i årets redaksjon er Lilli-Anne. Hun har deltatt siden 2014 med blant annet kunst, teater, jury, arrangørteam og media. Dette er første gang hun er på landsfestivalen.


John-Aage har vært med siden han var 12 år. Han har, slik som Julia og Lilli-Anne, deltatt i nærmest alle kategoriene som finnes i UKM. I år er han med i videogjengen i UKM Media, hvor han produserer innholdsrike videoer for festivalen. 
Vedlagt ligger et bilde av de tre sammen, fra venstre Julia, Lilli-Anne og John-Aage. Bildet kan krediteres med Ina Pettersen Jevne / UKM Media. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *