Visit Lyngenfjord – et Miljøfyrtårn i Nord-Troms

Visit Lyngenfjord tildelt plaketten som beviser at de har oppfylt kriteriene i den nasjonale miljøsertifiseringsordningen. Foto: Visit Lyngenfjord.

Visit Lyngenfjord har oppfylt kriteriene i den nasjonale miljøsertifiseringsordningen.

Under kommunestyremøtet i Storfjord i går ble Visit Lyngenfjord tildelt plaketten som beviser at de har oppfylt kriteriene i den nasjonale miljøsertifiseringsordninga.
– Visit Lyngenfjord viser veien for hvordan man skal utvikle seg til å bli en bærekraftig bedrift, sier ordføreren Knut Jentoft som stod for overrekkelsen.

Miljøfokus i arbeidshverdagen

At selskapet skulle bli et Miljøfyrtårn var en beslutning som ble gjort i forbindelse med at Lyngenfjord skal sertifiseres som et ”Bærekraftig Reisemål”.

  • –For oss er det en viktig del av arbeidshverdagen å fokusere på miljøet og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre gjennomføringen av avfallshåndtering, HMS og energibruk, skriver prosjektleder Marie Kr. Angelsen i ei pressemelding.

Miljøfyrtårnordningen krever at man har oppfylt bransjevilkårene og gjennomført en miljøkartlegging av bedriften.

Vil sikre framtida

Reiselivssjef i Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt, understreker at miljøhensyn er viktig for det fremtidige reiselivet.

– Vår målsetning er å planlegge og tilrettelegge for at reiselivet ved Lyngenfjorden skal bli mer miljøvennlig og bærekraftig i framtida og å bli et Miljøfyrtårn er en naturlig del av denne prosessen. Vi som destinasjonsselskap sertifiserer oss ikke bare av miljøhensyn, men det er en investering for det framtidige reiselivet i Lyngenfjord-regionen, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *