Magne tar over

Magne Wilhelmsen fra Skibotn tar over som daglig leder i Riddu Riđđu. Foto: Privat.

Magne Harald Wilhelmsen er ansatt som daglig leder i den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu.

Wilhelmsen har i de siste tre årene jobba som økonomi- og administrasjonsansvarlig i samme festival. Han tar over stillinga etter Karoline Trollvik som nå går over i ei kunstnerisk ledende stilling samtidig som hun fortsetter som festivalsjef.

Wilhelmsen har økonomisk/administrativ utdannelse og lærerutdannelse innenfor økonomiske fag og har tidligere jobba som lærer i videregående skole, autorisert regnskapsfører og fem år som daglig leder ved LHL-klinikkene Skibotn. Han har også vært økonomisjef i Storfjord kommune.

Styreleder i Riddu Riđđu Festivála AS, Christina Henriksen sier: «Gjennom 25 år har Riddu Riđđu vokst og utviklet seg til en etablert organisasjon med flere ansatte. Nå var tiden inne for å ta grep, for å skape større rom for kunstnerisk utvikling, og samtidig sikre stabilitet i administrasjonen. Vårt mål er at Riddu Riđđu skal være den viktigste urfolksfestivalen, og slik vil festivalsjef, som kunstnerisk leder, kunne løfte festivalen lenger ut i verden, og bringe impulser med hjem, mens daglig leder ivaretar organisasjonen på hjemmebane. Dette er spennende og vi er svært fornøyde med laget som skal ta festivalen inn i 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *