Tok spaden i egne hender

Johny Olsborg og kona Tone har tatt spaden i egne hender, og reparert deler av den kommunale vegen på Oldersletta. Foto: Privat.
Johnny Olsborg og kona Tone har tatt spaden i egne hender, og reparert deler av den kommunale vegen på Oldersletta. Foto: Privat.

Hun hadde blitt lei av å høre smellene av bilene når de dumpet ned  i de mange og djupe hullene i den kommunale vegen like utenfor huset.

Lørdag tok Tone Olsborg på Oldersletta affære: Hun fikk med seg gubben ut, fylte trillebåra med grus fra egen grushaug, og gikk i gang med å reparere vegen.

– Hullene er åtte-ti centmeter djupe, og det dunker godt når bilene havner nedi dem. Nå var jeg blitt lei av bråket og den dårlige vegen, forklarer Tone.

Først trodde hun at hun måtte gjøre jobben alene, men så reiste ektefelle Johnny seg å sa: Tone, kom igjen, så går vi ut.

– Vi kjørte vel på en fire-fem trillebårer, og da hadde vi bare fylt hullene framfor huset vårt, sier Tone til iStorfjord.

Hun har ikke mye godt å si om det kommunale vedlikeholdet.

– Vegen ble høvla tidligere i vår, i april-mai, men når jobben ikke gjøres ordentlig, er hullene der igjen etter første regnvær, kontaterer hun.

– Og det går jo hardt ut over bilene til dem som ferdes her daglig, føyer hun til.

Les også: Lapper vegen sjøl

Les også: Lager veg i vellinga

resized_20160924_113336
Djupe hull i kommunal veg.
resized_20160924_115311
Så var hullene fylt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *