Slutt

Saka om fiske i Storfjordelvene blei siste sak i iStorfjord. Nå er det slutt. Det gjenstår bare å takke lesere og bidragsytere opp gjennom tidene. Det skulle være slutt etter 20 år i 2017. Det blei sju år til.

Nordlys 28. februar 2017.

4 kommentarer til “Slutt”

    1. Tusen takk for et fantastisk bidrag til lokalsamfunnet i Storfjord.

  1. Du holdt lenge ut, og ditt bidrag for å informere om hva som skjer i Storfjord har jeg satt stor pris på. Det blir et savn å innta nyhetene i helgene uten å være innom her. Takk for bidraget for å få nyheter ut til oss som ikke bor der inne lenger. Må du få en riktig så fin pensjonisttilværelse, sånn omsider. Håper bare skrivefingrene blir å klø, sånn at du starter Signaldalsbloggen snart 🙂

  2. Tusen takk for glimrende og lang innsats i den lokale folkeopplysningens tjeneste.
    Har med stor interesse fulgt med iavisa fra starten så dette blir nok et savn i tida fremover.
    Vel vel, får vel bli som det var gjort før, større bruk av telefon til de lokale ryktebørsene.
    Forsatt godt pensjonistliv

Det er stengt for kommentarer.