Camilla er på plass i nytt lokale

Camilla Johansen i Storfjord matstasjon.

Renta stiger, og bankene tjener penger som aldri før. Rekordhøg strømpris gir staten store ekstrainntekter. Samtidig øker antallet mennesker som må stille seg i matkø og som trenger hjelp. Det merker Camilla Johansen i Storfjord matstasjon godt.

Det var etter at Fredrik Solvang i NRK før jul i fjor hadde satt temaet på plakaten i Debatten at Camilla bestemte seg: Ho ville gjøre noe for mennesker som sliter med å få «endene til å møtes». Etter å ha hatt en prat med ordfører Geir Varvik og fått støtte fra ham, var ho i gang. Og til jul i fjor kunne ho dele ut matpakker til mange som sliter.

Etter å ha vært på flyttefot siden da, er ho og Storfjord matstasjon nå etablert i næringsbygget på Oteren, og klar for ny innsats.

I dette intervjuet (ca 10 min.) får du høre mer om prosjektet.