Stadfestelse av kommunens tolkning av kontrakt

Fra ordfører Geir Varvik har iStorfjord fått denne eposten som svar på Hans Normanns leserbrev tidligere i dag:

Ordører Geir Varvik.

“Som ordfører får jeg ganske mange som ønsker å snakke med meg pr tlf, sms eller komme inn på mitt kontor, inklusiv Ryeng, og fortelle om mangt og meget.

Min kontordør har alltid vært åpen for absolutt alle.

Saker som er administrasjonen sitt ansvar overlever jeg selvsagt til kommunedirektører og jeg instruerer selvsagt ingen, av den enkle grunn at det kan jeg ikke.

Denne saken er avsluttet og ingen ting er utbetalt, som ikke skal utbetales i hht avtaler.

Saken er avsluttet fra kommunens side for lenge siden.

Én kommentar til “Stadfestelse av kommunens tolkning av kontrakt”

  1. Kopi av brevet fra kommunedirektør, publisert i dette innlegget fra ordfører, bekrefter saken som omtalt i mitt tidligere leserinnlegg. Det stemmer derimot ikke slik ordfører skriver, at noen utbetaling til selskapet i denne saken ikke ble gjort. Det skal finnes korrespondanse som bekrefter at beløpet for januar ble både godkjent og utbetalt. Ber om at dette også blir offentliggjort, slik at hele denne saken dokumenteres og ikke bare deler av den.

Det er stengt for kommentarer.