NODA kommer til Storfjord

I morgen mandag inviterer NODA – Nordnorsk design og arkitektursenter – barn og unge til å være arkitekter for en kveld.

Illustrasjon: Aztrid Novillo.

– Sammen skal vi finne kreative løsninger gjennom tegning, modellering og samarbeid. Ingen forkunnskaper trengs. Vi har med alt du trenger av materialer og utstyr. Arkitektene Kjersti og Aztrid vil sparre, hjelpe og veilede, heiter det i invitasjonen.

 –I stedet for at folk må reise for å delta på designskolen, kommer designskolen til dem. Seilende. Med aktivitet i hver havn, skriver NODA i ei pressemelding.

I tidsrommet 17 til 19 mandag er det arrangement i Skibotn Filial  for barn i alderen 8-12 år. Det er gratis for alle å være med.

Tirsdag er det Hatteng sin tur. Det skjer i tidsrommet
først i tida 12:30-14:30 på biblioteket. Her blir det designskole: Unge arkitekter: Menneske og dyr sine hjem i Arktis.

Og mellom klokka 17:00og 21:00 er det BarePrat: Inkluderende Arktiske Byrom. Det kan man lese meir om  her eller på Facebook.

Arrangementet skjer i samarbeid med Storfjord folkebibliotek, og støttes av Gjensidigestiftelsen.

Og hva er NODA?

NODA er ei medlemsforening som jobber med å formidle viktigheta av design og arkitektur. Dette gjør de gjennom en rekke aktiviteter som videreutviklingskurs, konferanser, seminarer, med mer. Medlemmene i NODA består av design- og arkitekturbedrifter i Nord-Norge, samt andre støttemedlemmer.