MDG håper å doble – fra én til to

Kasper Holem brenner for lokal matproduksjon. Han er MDG Storfjord sin ordførerkandidat ved høstens valg.

Kasper Holmen, MDG sin ordførerkandidat 2023.

Kasper Holmen (66) er født i Drammen, vokste opp i Ålgård, men har bodd det det meste av sitt voksne liv i nord. 43 av dem har han bodd i Storfjord, hvor han har vært lærer til han pensjonerte seg.

Se og hør Kasper her!

Én kommentar til “MDG håper å doble – fra én til to”

  1. Spørsmål til Miljøpartiet de grønne: Hvordan forholder MDG seg til Søppellukta i Skibotn? Det fortelles at alt av honning produsert i nedre del av Skibotn luktet søppelgass og måttet kastes. Årsaken er trolig at planter som vokser i de sonene som er angrepet av søppellukta tar til seg lukta, som så trenger inn i nektaren, som biene samler. Det er også observert at om man plukker du bær i de samme områdene, så oser søppellukta opp av bærspannet når du kommer hjem. Her er folk som ikke lengre spiser bær plukket i Skibotndalen, og heller ikke kjøtt av sau som beiter her. Hva vil MDG, som vil ha nærprodusert mat, gjøre med dette?
    Erfaringene fra biogassanlegg på Stord og i Fana ved Bergen forteller oss at det planlagte biogassanlegget i Skibotndalen ikke vil fjerne søppellukta, men kanskje redusere den noe. Når man så hører at søppelmengden som kjøres til Skibotndalen skal øke fra 10 000 tonn pr år til 50 000 tonn pr år, så vil nok lukta holde seg på samme nivå og trolig høyere dersom biogassanlegget etableres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *