Lærte å være idrettsledere for barn

Den helga har det vær arrangert et barnetrenerkurs i Skibotn i regi av Troms idrettskrets og Storfjord kommune.

Deltakerne. Bak fra venstre: Gøril Myrvoll, Linn Karen Skjold, Anne Johansen, Joakim Stensrud Nilsen, Carina Heimstad. 
Forran fra venstre: Marie Finnstø Kvande, Per-Josef Idivuoma, Kristoffer Bruvold. Foto: Cato Ulriksen.

Kursleder var Anne Johansen, og deltakerne kom fra Skibotn IL, Storfjord IL og Kautokeino IL.

Cato Ulriksen skriver i ei melding til iStorfjord:

– Barneidrettskurset var noe vi ble enig om å arrangere på et møte om bolyst i Storfjord kommune 2. november i 2022. Dette var et møte mellom Troms idrettskrets og Storfjord kommune med frivillige organisasjoner. I tillegg til Barneidrettskurset har vi arrangert et kurs i Styrearbeid i praksis som ble arrangert 1. mars.

– Når det gjelder Barneidrettskuret, er dette et kurs der deltakerne lærer og øver på å være idrettsledere for barn og unge mellom 5 og 12 år. I følge deltakerne var det et morsomt, inspirerende og lærerikt kurs, skriver Cato.