Braksuksess for høstmarkedet på Lindevollen

Høstmarked på Lindevollen. Foto: Ole Morten Ryeng Døhl.

– Fantastisk! Så bra! Veldig, veldig bra! Det var noen av tilbakemeldingene fra utstillerne og selgerne som iStorfjord intervjua på høstmarkedet på Lindevollen på Hatteng i dag.

Det er første gangen at et sånt marked arrangeres i bygda, og det er allerede nå klart at dette kommer til å bli et årvisst arrangement. Cirka 20 utstillere og selgere deltok i dag, og kunne tilby alt fra Tupperware til reinskinn, kjøtt og gulrøtter. Og sjølsagt kunne man få kjøpt både mat og drikke av ulike slag.

Dette var nok et arrangement som mange var nysgjerrige på, og det kunne til tider være vanskelig å finne sitteplass for å nyte vafler, sveler, kaker eller andre godsaker.  Også været var på arrangørens side, med tosifra antall varmegrader og gløtt av sol.

I kveld er det konsert på skytterhuset på Brenna, som en avslutning på dagens arrangement.