Artig Race of Melen

Melen Vel slår til med blant anna litt bonderomantikk i forbindelse med Arctic Race of Norway lørdag.

Lørdag blir det Artig Race på Melen.

I omtrent én måned har Melen Vel jobba med ideer om hvordan man bidra til å skape litt blest om Arctic Race of Norway når sykkelrytterne suser forbi. Et gedigent hjerte av kvite rundballer er allerede på plass, godt synlig fra luften. Det er velforeninga og bonde Jonny Pedersen som har konstruert og laga hjertet.

– Det blir spennende å se om TV-kameraene fanger inn bildet av hjertet, sier Hans-Ove Heimstad i Melen Vel. Foreninga har i tillegg klipt ut en syklist i graset mellom husene i bygda, en figur som også skal være godt synlig fra luften.

– Alle i foreninga som jobber på arrangementet lørdag, er kledd i gule T-skjorter med Artig Race påtrykt. I tillegg er skjortene utstyrt med et bilde av Melen, tatt fra toppen av Melfjellet, forteller han.

Ved siden av rundballehjertet skal det settes opp telt, og her skal det bli salg av mat og forfriskninger.

– Vi skal også sette opp en storskjerm her, slik at det blir mulig å se rittet, som jo sendes direkte på TV, sier han.

– Vi håper at Dag Otto Lauritsen tar seg tid til å stoppe her med TV-teamet fra TV2. Vi har iallfall satt opp skilt et stykke før Melen for å gjøre oppmerksom på arrangementet. Varaordfører Hanne Braathen skal også være her, så vi håper hun har noe med til han, sier Hans-Ove.

Også på Elvevoll er det liknende arrangement på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.