Ansiktsløft for kommunens nettsider

Storfjord kommune med nye nettsider onsdag 1. februar.

I morgen blir det nylansering av Storfjord kommunes nettsider.

– Dette er noe vi har jobba  med ei stund, og nå er tida straks kommet for å publisere resultatet. Det skriver rådmann Trond-Roger Larsen på kommunens snart utrangerte nettside.

Bakgrunnen for arbeidet er ifølge rådmannen at dagens nettside framstår som uoversiktlig og utdatert på mange områder, ikke minst på innhold og beskrivelse av kommunens tjenester.

– Etter forslag fra småkommuneprosjektet konkluderte ledergruppa med at tida var moden for å gi nettsidene et «ansiktsløft».

Målet med oppdateringa er at du som innbygger skal finne oppdatert informasjon om alle de tjenestene kommunen tilbyr, og kontaktinformasjon på alle tjenesteområder. Et anna mål med oppdateringa er også at nettsida skal bli tilpasset bruk på mobile enheter, skriver han.

De siste ukene har de forskjellige etatene og tjenesteansvarlige jobba hardt med å få oppdatert sine tjenestebeskrivelser og informasjonssider som skal publiseres.

– Det er fortsatt litt som mangler, men dette skal komme på plass fortløpende, lover rådmannen, og føyer til:

– De nye nettsidene er bygd opp slik at det skal bli lettere for deg som bruker sidene å finne fram til akkurat den informasjonen du er ute etter. Som innbygger vil du finne svar på de fleste spørsmål under en egen fane kalt Innbygger. Det er også lagt bedre til rette for at næringsdrivende og etablerere skal finne informasjon som er nyttig, under en egen fane kalt Næring og utvikling.

– For at nettsidene skal bli så gode som mulig, trenger vi tilbakemeldinger fra dere. Dersom du finner noe som er feil, eller du ikke finner det du leter etter, blir vi takknemlige dersom du gir tilbakemelding på dette, skriver han.