Ikke fått lørdags-Nordlys siden i oktober

Leif Skogly har ikke fått lørdags-Nordlys siden i oktober.
Leif Skogly har ikke fått lørdags-Nordlys siden i oktober.

Han har ikke fått lørdags-Nordlys siden i oktober. Nå har han fått nok, og vil si opp abonnementet.

Får jeg ikke lørdagsavisa 3. desember, sier jeg opp abonnementet offentlig i avisa. Da har jeg egentlig tøyd meg litt lenger enn jeg hadde tenkt, for jeg hadde tenkt å si opp avisen allerede i dag.

Leif Skogly (72) lar seg ikke tirre så lett, men når lørdagsavisa har uteblitt fire lørdager på rad, har selv han fått nok.

–Jeg har tatt opp problemet med Nordlys to ganger, uten at det har hjulpet. Når naboen som bor litt lenger nede i vegen får avisa, skulle det ikke være noe problem å finne fram til der jeg bor. Det var iallfall ikke noe problem for Nordlysmedarbeideren jeg snakka med når han brukte Google, sier Leif.

Postkassa er iallfall tydelig nok merka, fastslår Leif Skogly.
Postkassa er iallfall tydelig nok merka, fastslår Leif Skogly.

Leif Skogly  bor i Fossevegen i Signaldalen, og postkassa er både  godt og tydelig merka med navn.

– Det skulle ikke være noen sak å finne fram, mener han, og føyer til at det kanskje hadde vært en idé for Kvikkas å ha med seg kjentfolk på de første turene.

iStorfjord har gjentatt ganger i dag forsøkt å få kontakt med abonnementsservice i Nordlys. Der får vi samme automatiske telefonsvar hver gang:

– På  grunn av problemer knytta til transport og distribusjon har vi stor pågang og lengre ventetid enn normalt. Vi anbefaler deg enten å ringe igjen senere eller kontakte oss via Din side der du også kan gjøre endringer i abonnementet ditt.

Mange uten lørdagsavis
Etter at logistikkselskapett Kvikkas AS overtok distribusjonen av lørdagsaviser 5. november i år, har mange abonnenter blitt uten lørdagsavis.

Anbudseksperter Klassekampen har spurt, mener at samferdselsminister Ketil Solvik -Olsen kan si opp avtalen med Kvikkas på flekken, og i tillegg kreve erstaning for merkostnader med å få på plass en ny leverandør.

Én kommentar til “Ikke fått lørdags-Nordlys siden i oktober”

 1. Ja. Den samme automatiske tlf.svarer og den enda verre musak i øret blir alle møtt med når de vil ringe abonnementsavd. for å klage på uteblitt lørdagsutgave av Nordlys.
  Etter tre-fire lørdager med irritasjon og ringing til ab.avd. i Nordlys uten å komme i gjennom, ville jeg tilslutt bare vente og vente helt til jeg fikk svar.
  Etter en trekvarters tid i irriterende venting, med musak i øret hele tiden – og intetsigende opplysninger innimellom – svarte det endelig.. En rask og stresset østlandsstemme kunne på mine preserende spørsmål ikke svare på noe som helst. På mitt spørsmål til slutt om han jeg snakker med sitter i avishuset Nordlys i Tromsø. Nei nei, han sitter sørpå.
  Amedia.
  Jeg vurderer også å si opp mitt abonnement .

  Man kan med fordel abonnere på andre aviser, aviser som er fri for kommersiell reklame og som inneholder artikler og kronikker og tekst man kan lære av og bli klok på.

Det er stengt for kommentarer.