Skal heie Noah fram!

STERK: Synger Noah fra Storfjord. FOTO: OLE KALAND / NRK
STERK: Synger Noah fra Storfjord.
FOTO: OLE KALAND / NRK

Lørdag blir det liv på Skytterhuset Brenna når Storfjord frivilligsentral og fritidsklubbene arrangerer MGP Jr- fest.

– Vi ønsker å heie Noah fram, og  har booka skytterhuset Brenna der vi streamer NRKs sending på storskjerm og har leid inn lydanlegg slik at lyden skal bli god,  sier Jill Fagerli i Frivilligsentralen. Hun håper at så mange som mulig kan komme en tur innom festen i løpet av kvelden.

Noah Utby (15) er som kjent én av de ti finalisene i MGP Jr.

– Fritidsklubben holder ikke klubb på Hatteng i morgen, men flytter den til lørdagen, slik at vi kan holde granprix-fest. I tillegg har vi konkurranser, beste grandprix-bekledning og tipping på hvem som kommer på 1., 2. og 3. plass. Ellers er det kiosk i klubbregi. Det er bare  20 kroner i  inngang, så vi håper så mange som mulig kommer. Feststemning lover vi! sier Jill Fagerli, og opplyser at det blir satt opp gratis  buss fra Skibotn med retur etter festen.

Arrangementet følger NRKs program, fra klokka 18 til 23.