Ble “oppdaga” i foajeen på HT

Vebjørn på audition hos Nina Erdahl. Skjermdump.
Vebjørn på audition hos Nina Erdahl. Skjermdump.

Da Nina Erdahl var i teateret i Tromsø for et par uker siden, så hun et spennende ansikt i foajeen. Det kan føre til at eieren av ansiktet må revurdere framtidsplanene sine.

Nina Erdahl driver firmaet Nina Erdahl Casting & Costumes i Tromsø, og samler på personer med et utseende hun umiddelbart liker.
Ansiktet hun falt for i foajeen denne dagen, tilhører Vebjørn Karvonen fra Skibotn.

 

Nina Erdahl. Foto: Privat.
Nina Erdahl. Foto: Privat.

–  Han som jeg var publikum, men jeg tenkte umiddelbart at et sånt ansikt burde vises fram, som modell eller skuespiller. Som tenkt så gjort. Vi inviterte han på audition i dag, og snakk om flaks! Han kan skuespille! Not just a pretty face mao. Velkommen i byrået, Vebjørn! Gleder oss til å jobbe med deg! 

Det skriver Nina på Facebook.
 
– Han er rett og slett kjempeflink! Vi kommer nok til å bruke han en masse, for han har et fantastisk beinstruktur og farger, sier Nina til iStorfjord.
 
–Vi prøvde han, og det viste seg at han har talent. Men foreløpig er ingen ting bestemt, understreker hun. 
 
Til uka begynner imidlertid innspillinga av en TV-serie for TV3, Elven, på Filmcamp i Målselv.
 
– Og der kan Vebjørn få være med i småroller, for han må regne med å gå gradene, sier Nina, som har sett Vebjørn et par ganger tidligere  i bybildet.
 
Nina Erdahl har en lang karriere bak seg som modell i London, men for noen år siden tok hun firmaet med seg til hjembyen Tromsø. 
Hun ble sjøl oppdaga på gata, omtrent på samme måte som Vebjørn, og etter sju år i London, begynte hun sjøl å samle på modeller.
 
– Nå har vi cirka 1000 personer med oss i byrået, så vi har vokst oss litt stor de årene vi har holdt på, sier hun.

 

– Virkelig artig
– Jeg var i teateret, og hadde slett ikke venta noe slikt.

Det sier Vebjørn i en kommentar til at livet hans ser ut til å ha tatt en vending han slett ikke hadde forutsett.

I dag går  Vebjørn på linja for skipselektronikk i Tromsø og har tenkt å bli skipselektriker. Men det var altså før han ble “hanka inn” i Nina Erdahl sin stall.

Vebjørn kan fortelle at han ble helt overvelda av all ros han fikk under sitt møte  i Nina Erdahls lokaler.

– Jeg håper jo jeg får være med videre, sier han, og forteller at han nylig var med på audition til filmen Den 12. mann, og har tru på at han blir tatt ut som statist, kanskje med replikk, til og med.

Han har forresten bestandig likt å være skuespiller og har erfaring fra revy i 10. klasse. Dessuten driver han aktivt med musikk, og politikk er en annen av hans lidenskaper. Akkurat denne helga er han på politisk seminar i Tromsø, og under praksisuka på skolen var han “reserveordfører” på daværende ordfører Sigmund Steinnes sitt kontor.

–Og mamma har bestandig mast om at jeg burde begynne på teaterlinja og bli skuespiller,  føyer han til. Han ser ikke bort fra at hun etter hvert kan få ønsket sitt oppfylt.

–Virkelig artig, fastslår han.

Én kommentar til “Ble “oppdaga” i foajeen på HT”

  1. Jeg vil gjerne – også her -få beklage til istorfjord.com og redaktør Tore Figenschau for at vi i Framtid i Nord ikke oppga denne saka som opphav til vår sak om Vebjørn. Det er dårlig presseskikk av oss, og vi skal ikke holde på slik! I vår nettsak har vi forhåpentlig opptrådt mer skikkelig. Takk for tipset og lykke til videre.

Det er stengt for kommentarer.