Tar i bruk nytt bookingsystem

Reiselivssjef for Visit Lyngenfjord,Georg Sichelschmidt.
Reiselivssjef for Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt.

1.  september i høst tok Visit Lyngenfjord i bruk sitt nye bookingsystem ”Citybreak”.

Systemet benyttes allerede av de fleste destinasjonsselskapene i Nord-Norge, blant anna Visit Tromsø og Book Finnmark. Dette gjør at de kan samarbeide med andre selskaper i mye større grad enn tidligere.

– Vi er nå en del av en ”stor familie”. Dette gjør at vi lettere kan samarbeide og dele produkter med andre operatører. Nå kan vi for eksempel hente overnattingstilbud fra bedrifter i Tromsø og dermed gjøre våre nordlyspakker mer helhetlig. Dette vil gi mer fornøyde kunder, sier Georg Sichelschmidt, reiselivssjef i Visit Lyngenfjord.

Mer brukervennlig

Han legger til at det nye systemet er en satsing på brukervennlighet og mersalg.

– Det er nå enklere for turistene å kjøpe produkter fra våre medlemsbedrifter i Nord-Troms. Samtidig gir det nye systemet våre ansatte en lettere arbeidshverdag, da vi før måtte bruke tre ulike systemer til å gjøre samme jobben, sier Sichelschmidt.

Det er ikke bare bookingsystemet som er nytt hos reiselivsselskapet.

– Nettstedet vårt har også fått ny drakt og har blitt tilpassa brukerne. Vi har fortsatt det samme interessante innholdet som før, men designet er nytt og spennende.

Snart i mål 

Nå arbeider Visit Lyngenfjord med å få alt på plass til høysesongen starter.

– Vi er ennå ikke helt i mål med å overføre alle produktene til våre 41 medlemsbedrifter til det nye systemet, men vi jobber på spreng for å få alt på plass til nordlysturismen begynner, avslutter Sichelschmidt.

 


  • Visit Lyngenfjord er et reisemålselskap for området rundt Lyngenfjorden og Lyngsalpene i Nord- Troms. Visit Lyngenfjord jobber med å utvikle reiselivet i regionen og drive turistinformasjon på nett og på våre turistkontorer.
  • På www.visit-lyngenfjord.com/no får man informasjon om severdigheter, aktiviteter og overnattinger i Lyngenfjordregionen. Det er også mulig å bestille de fleste reiselivstjenester på nett inkludert pakketurer om vinteren og sommeren.