Tre måneder på overtid

5871670_3503985

Storfjord kommune er nå tre måneder på overtid med utbedringer på de kommunale vegene i Signaldalen.

Bildet over viser “brua ” over Kortelva ved Signalnesbrua.  Her er det kun ett kjørefelt, rekkverk mangler, og fartsgrensen er 80 km/t. Slik har det vært siden 2012, da en flom tok brua.

Helt i begynnelsen av mai, da iStorfjord skrev om de kommunale vegene i Signaldalen, lovte planlegger Joakim Stensrud Nilsen i Storfjord kommune at brua skulle repareres i løpet av mai-juni. Vel fire måneder senere har intet skjedd.  Verken med den eller andre forhold iStorfjord skrev om.

kortelva-3
I juli 2012 tok en flom brua over Kortelva, og det bla laga en midlertidig løsning.

– Ble lurt

Plan- og driftssjef Trond Arne Hoe i Storfjord kommune opplyser nå at det i vår ble kjørt på masser og høvla på Fosseveien.

– Etter befaringer som er gjort, ser vi  at det har regna bort i sommer. Når det gjelder stikkrenner ble vi litt «lurt» da vi trodde vi hadde en avtale om utskifting før sommerferien. Alt ble imidlertid da lagt ut på anbud.

Ifølge driftssjefen  har det denne uka vært tilbudsbefaring på stikkrenneskift på Eggaveien, Parasveien og Fosseveien. Tilbudene skal inn neste uke, og med oppstart så raskt som mulig etter dette.

– Fosseveien høvles denne eller tidlig neste uke. Det er også ute en forespørsel på oppgradering av grusveier med tilbudsbefaring neste uke. Når vi alt er inne på veier kan vi nevne at det er tilbudsbefaring i dag på siste oppgradering av gatelys Vestersia, samt at det skal ut en forespørsel denne uke på oppgradering av asfalt på utvalgte veier, skriver driftssjefebn i en epost til iStorfjord.

 

Én kommentar til “Tre måneder på overtid”

  1. Blir spennende å se om de også denne gang må vente til tela har satt seg skikkelig før de kan gå i gang med vedlikeholdsprosjektene..

Det er stengt for kommentarer.