Vindkraftsaka: – I strid med det folkerettslige vern

Helligskogen reinbeitedistrikt har nå søkt advokathjelp i kampen mot vindkraftanleggene som Troms Kraft og Ymber ønsker i distriktet sine reinbeiteområder i Skibotndalen.

Vindkraftanlegg med tilhørende industriprosjekter og infrastruktur vil bety at reindrifta bryter sammen, skriver advokat Anja Jonassen på vegne av Helligskogen rbd..
Fortsett å lese Vindkraftsaka: – I strid med det folkerettslige vern

– Ingen skal behøve å være aleine julekvelden

– Ingen skal behøve å være aleine julekvelden. Det sier Ramona Næss i Skibotn bygdeutvalg. Julekvelden inviterer bygdeutvalget til felles julefeiring for alle som ikke har noen å være sammen med i jula.

Skibotn bygdeutvalg fotografert i en annen anledning. Bak f.v. Sissel-Merete Pedersen, Ramona Næss, Borghild Robertsen, Gro Jørgensen
Foran f.v Geir Eriksen og Marie Angelsen. Foto: Storfjord kommune/Maria Figenschau
Fortsett å lese – Ingen skal behøve å være aleine julekvelden

– Noka må vi kunne gjøre!

Camilla Johansen fra Hatteng har sjøl kjent på kroppen hvordan det er å ha så lite at at man ikke får endene til å møtes. Nå vil ho hjelpe andre som sliter, i ei tid da stadig fleire må velge om de skal kjøpe mat eller betale strømregninga.

Camilla har latt seg imponere av givergleden i Storjord. Nå er det mange som trenger det som kan få litt ekstra til jul.
Fortsett å lese – Noka må vi kunne gjøre!