– Bli bøssebærer!

Valgfagsgruppa "Innsats for andre" på Hatteng skole har kafé til inntekt for årets TV-aksjon.
Valgfagsgruppa “Innsats for andre” på Hatteng skole, som  har kafé til inntekt for årets TV-aksjon. Foto: Privat.

Storfjord frivilligsentral  jobber på spreng for å få nok bøssebærere og givere til  årets TV-aksjon.

Storfjord frivilligsentral er i år Storfjord kommunes TV-aksjonskomité, og er allerede i full sving med forberedelsene, og ber folk melde seg som bøssebærere.

– Vi har 14 roder i indre Storfjord som skal dekkes, og 10 roder på Skibotn. Til sammen trenger vi opp mot 25 bøssebærere, konstaterer Jill.

– TV-aksjonen 2016 skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker ramma av krig og konflikt. Hjelpa består blant anna av livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp. Det opplyser Jill Fagerli i Storfjord frivilligsentral.

– I å har Hatteng skoles valgfaggruppe Innsats for andre  kafé med loppemarked og salg av hjemmelaga produkter. Alle pengene går til TV-aksjonen. De ønsker velkommen til flerbrukshallen på Hatteng, søndag 23. oktober mellom klokka 1500 og 1700, forteller Jill, og håper at så mange som mulig tar seg turen opp dit for å støtte aksjonen.

Les mer på http://www.blimed.no/

I tillegg skal Furuslottet barnehage i Skibotn ha foreldrekafé for å støtte TV-aksjonen. Barnehagen får si eia bøsse , slik at de som vil kan  bidra der. Kafeen er åpen  onsdag mellom 1400 og 1600 i neste uke.

–Selv om det skjer flere ting i kommunen som bidrar til støtte, er vi likevel avhengige av flere bøssebærere, sier Jill.

Kontakttelefoner: Jill Fagerli: 982 89 068, Tove Dreyer: 932 35 846.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *